Let the sun shine 🌞

God morgon hĂ€rliga vĂ€der 🌞

I gĂ„r Ă„kte vi till Nybygget, tĂ€nkte berĂ€tta mer om det i nĂ€sta inlĂ€gg. Efter det skjutsade jag min sambo till hockeyn och jag Ă„kte hem och fixade mig  innan jag hĂ€mtade honom och vi Ă„kte i vĂ€g pĂ„ middag med hans familj. Det blev grillbricka med lite blandat, bĂ„de flĂ€skfilĂ© och kyckling. Och en massa bea, 😋 

Vad denna dag har att erbjuda vet jag inte riktigt Ă€n , vĂ€dret Ă€r pĂ„ topp och ska vara det hela dagen. Vad vi mĂ€nniskor styrs av vĂ€dret, man blir sĂ„ mycket piggare och gladare av lite sol. Ibland önskar man att man hade det som i the truemans show, dĂ€r man kunde styra vĂ€dret, regn i bland pĂ„ nĂ€tterna och soligt pĂ„ dagarna, behaglig temperatur. 

NĂ€r vi var i Afrika i februari sĂ„ trodde jag att det skulle vara sjukt varmt hela tiden, men kvĂ€llarna var lite smĂ„kyligt liksom mornarna vilket man behövde. Nu satt vi ju i en bil en vecka i stort sett hela tiden och dĂ„ var det riktigt hett, solen lĂ„g pĂ„ och det var ingen air condition men annars tyckte jag att det var rĂ€tt sĂ„ skönt. JĂ€klar vilket Ă€ventyr det var i Afrika, det har Ă€nnu inte gĂ„tt in vad vi var med om dĂ€r, Ă„kte runt i Tanzania, safari, trĂ€ffade masajerna och massor av annat och jag Ă€r glad över att vi tog safarin först och sedan en vecka sol och bad pĂ„ Zanzibar. 

(null)

(null)

AllmÀnt | |
Upp