SĂ„ld 😓

Hej mina blogglĂ€sare! 

Vill bara varna för ett starkt inlĂ€gg innan ni fortsĂ€tter att lĂ€sa. 

Jag gillar att lyssna pĂ„ poddar, det Ă€r nĂ„got jag gör nĂ€stan varje dag,  en av mina favoritpoddar Ă€r spöktimmen och för nĂ„gon dag sedan lyssnade jag pĂ„ Den undre vĂ€rlden dĂ€r dom pratade om prostitution dĂ€r en tjej som blev utsatt för det skrev boken SĂ„ld. 

Det var ett sĂ„ tungt inslag, dĂ€r en ung tjej blev lurad in till denna vĂ€rld. Misshandel, hallickar, vĂ„ldtĂ€kter, inlĂ„st. Denna tjej tvingades Ă„ka med en  bĂ„t över till Sverige, dĂ€r tjejen hade sex med över 20 stycken pĂ„ ett dygn. PĂ„ bĂ„ten. PĂ„ vĂ€g till Sverige. Tjejen hamnar sedan i en lĂ€genhet vid Globen dĂ€r hon blir inlĂ„st, mĂ€n som stĂ€ller sig i kö för att ha sex, gifta mĂ€n, mĂ€n som har familj och barn, chefer, arbetarklass. Alla möjliga slags mĂ€n. 

Detta fĂ„r ett slut, och mannen som troligtvis gjorde sĂ„ att detta fick ett slut blev chockad Ă¶ver att denna tjej mĂ„dde dĂ„ligt 😟 seriöst, hur mĂ„nga tjejer ute i vĂ€rlden vill sĂ€lja sina kroppar och ha sex med ett 20 tal mĂ€n varje dag? Som tvingas gĂ„ med pĂ„ allt som hallickarna tillĂ„ter. Vad DOM tillĂ„ter. Men vadĂ„, hon gĂ„r ju med pĂ„ det. Men Ă„hhh hon blir ju TVINGAD av sina hallickar. Det ÄR vĂ„ldtĂ€kt. Ni ger pengarna till hallickarna i slutĂ€ndan och detta bara fortsĂ€tter. Nutidens slaveri. 

Vissa mĂ€n ville ha oskyddat med henne, hon Ă„ker pĂ„ klamydia. 

Detta hĂ€nder i Sverige, i vĂ€rlden. NĂ€r ska detta fĂ„ ett slut? 

Och ni mĂ€n som har barn, som har systrar? Skulle ni tycka om att er dotter eller syster lever detta liv ? Blir misshandlad, blir vĂ„ldtagen? Tar droger för att orka leva sĂ„hĂ€r. Ni verkar tycka att det Ă€r okej dĂ„ ni gör sĂ„ mot nĂ„gon annans dotter. En av dessa tjejer tog livet av sig. 

Men som ni ser det, hjĂ€lper ni dessa tjejer till ett bĂ€ttre liv , vilka hjĂ€ltar đŸ€Ź seriöst. 

Lyssna pĂ„ Spöktimmens avsnitt av Den undre vĂ€rlden eller lĂ€s boken SĂ„ld. 

(null)




AllmÀnt | dagens slaveri, mÀn som hatar kvinnor, prostitution, sÄld | |
Upp