Syns du?

Det här med att marknadsföra sitt företag är viktigt för att ditt företag ska synas och att folk ska hitta dig. Det finns en mängd olika sätt man kan marknadsföra sig på och man måste fundera på vad som passar för just dig.  Bildekaler är ett bra sätt som jag tror mycket på, det syns och det är många som ser dom över kanske hela Sverige beroende på vad man jobbar med. Lastbilschaufförer tex som åker runt i hela Sverige med sitt företagsnamn på bilarna, på det sättet blir dom väldigt kända i hela landet. Eller som andra företag inom bygg som sätter upp  banderoller där dom bygger, jag som inte är alls intresserad av den branschen kan ändå nämna massor av olika namn på byggföretag. 


Många företag använder sig av Facebook, jag kan gå in på en skosida tex och sedan när jag är inne på Facebook att den har känt av att jag varit inne på en sådan sida, kan kännas lite creepy att "den vet" men samtidigt får man förslag på andra sidor. Jag kollar mycket på hussidor just nu och har fått upp en mängd olika förslag sedan på Facebook på just hussidor. 


Hur skulle jag som bloggare kunna marknadsföra min hemsida på bästa sätt, hur skulle jag kunna nå ut? En tjej som älskar att skriva. Kanske genom att försöka att få en egen spalt i en tidning, blogga för en tidning eller något liknande.

Hur kan man annars som företag marknadsföra sig själva, genom att vara ett företag som är bra , bra chefer och kollegor, bra arbetsplats och ta hand om sina nuvarande kunder på bästa sätt, så att ryktet sprids vidare. Jag tror ändå den bästa marknadsföringen är "skvaller" att folk pratar gott om företaget och att det förs vidare. 


(null)