Att ta körkort

I Samarbete med AT Center


År 2007 är ett år jag alltid kommer att minnas med glädje, det gardet året jag tog mitt körkort, det var det året frihetskänslan öppnade sin dörr. Och jag rekommenderar er att ta körkortet, det är så jäkla bra att ha. Jag som älskar roadtrips var ett körkort ett måste för mig, min stora dröm är ju att bila i hela Italien.

Men det var inte bara en dans på rosor, jag var rätt så säker på att jag skulle ta körkort utan att ha tagit några körlektioner, visst det kan man väl säkert klara men mitt försök slutade i tårar, jag kuggade och jag gav nästan helt upp innan mina föräldrar satte mig på en intensivkurs i två dagar, efter det så var körkortet mitt.

Och för två år sedan fick jag förnya det äntligen, jag minns den dagen då jag tog första bilden till körkortet, jag visste inte att det var just denna dag som bilden på körkortet skulle tas, jag hade morgonfrilla, svart långt hår, osminkad men väldigt söt ändå. Jag var rätt sur över att jag inte hade den blekaste aning att man skulle ta bild då, vet inte hur det är i dag men när jag tog mitt körkort så tog man bilden då man gjorde sitt teoriprov. Jag hade väl tänkt att maj tar väl det i samband med när man väl klarar det sen, ser framför mig den glädjen på bilden och inte en sur morgonfrilla bild.

Även om jag faktiskt hatar att köra bil i Stockholm där jag bor pga alla köer hela tiden så är jag så glad över att ha körkort och kunna köra bil. Min drömbil i framtiden är fortfarande en jeep Sahara som jag fortfarande inte har kört. Men jag har iaf provsuttit i den och det var en fantastisk känsla.

 

 

Atcenter - ta körkort