Ditt eget val

I samarbete med gpc

Det här med skönhetsoperationer är det en ständig debatt om och jag har själv blivit påhoppad några gånger pga mitt utseende och då är det det enda jag gjort en bröstförstoring. Men om någon skulle säga att " jag ska göra en bröstförminskning" så skulle denne person få applåder och folk skulle vara positiva och jubla. Lustigt ändå hur vissa människor funkar. Jag gillar att ta hand om både min insida med rätt kost och motion, inte röka eller dricka alkohol och jag gillar även att ta hand om min utsida på olika sätt. Vare sig man gör en bröstförstoring, eller bröstförminskning så är det upp till var och en att göra det valet. Liksom storbystade kanske får ont fysiskt av sina bröst så kan dom som har små bröst må psykiskt dåligt av det och varför inte göra något åt det om man kan och för att må bättre och gör det valet åt sig själv. 

Kanske har man fött barn och kroppen har ändrats så kraftigt att man mår jättedåligt. Huden kanske har blivit slapp på magen och man inte kan göra något annat åt det än att göra en operation. Kanske har man haft bröstcancer och tvingats ta bort ena eller båda brösten, ska då människor lägga sina åsikter om att man ändå ska älska sin kropp fast man kanske mår just jättedåligt över det, oavsett så är det ens eget val. 

Man ska inte behöva lida i onödan när det finns hjälp att få. Har du stora bröst och dom tar upp hela ditt liv i form av värk, du kanske inte kan springa pga av dom, mår allmänt dåligt eller vad som helst, så finns det hjälp att få i form av bröstförminskning. Och om dom är så pass stora så kan till och med landstinget stå för kostnaden. 
(null)
Allmänt | |
Upp