Du kan vara så stolt

I går var vi på kalas och träffade sambons släkt, hur mysigt som helst. Där spenderade vi kvällen och i dag är sambon iväg på fotboll och jag drog hem till mina syskon, hjälper bror med att inhandla saker inför sin resa till Grekland i veckan, sin första utlandsresa utan vuxen. Så har hjälpt honom med packlista och vi har precis packat klart väskan.

Mamma kan vara så stolt över mina syskon, dom var 11,14,15 när hon var med om sin olycka för något år sedan. Vad jag saknar henne. Hon var och kommer alltid att vara min vägledning här i livet. Vackra människa ❤️

Nu är alla mina syskon tonåringar och en har till och med blivit myndig och vi har verkligen en stark syskonrelation vilket jag är så glad över. Så häftigt att se deras utveckling, både på personlighet och utseende. Båda mina bröder har växt om mig 😱 Det är en stor sorg att mamma inte fick se dom växa upp. 

Nu har vi lite till att fixa inför hans resa. I veckan som kommer ska jag också börja packa inför vår Greklandresan som startar om ca 2 veckor. Vilket äventyrsårs. 

Det har hänt så sjukt mycket detta år, Afrika, försäljning av lägenhet, flytt, köpt tomt, Greklandresan och vi är bara inne på halva året, livet är bra spännande.