En dag på stranden här i Naxos

Öluff i Grekland 2019 / Naxos, plaka / Permalink / 0
I går hade en mysig dag på stranden, vattnet är verkligen kristallklart här, och så är det en jättefin sandbotten. Vi åkte till en strand i Plaka, gick rätt fort med bussen.

Där spenderade vi dagen innan vi begav oss hem, jag ville komma hem lite tidigare så att vi skulle hinna ut igen till solnedgången vilket vi gjorde, jag och min sambo gick vägar vi inte gått tidigare och hittade en magisk utsikt vid havet, sedan vandrade vi längst vattnet och upp till den berömda porten här i Naxos och såg på solnedgången därifrån, vi var inte ensamma, berget var fullt med folk. Där stod vi ett bra tag och bara njöt, så himla vackert. 

Sedan gick vi och tog ett bord på en restaurang som vi blev tipsade om och inväntade våra vänner. Jag tog två olika ostar till förrätt, en var friterad (friterad gyereost) saganaki och den var så jäkla god. Och till huvudrätt blev det en så himla god moushaka. Jag satt bara och njöt av varje tugga.

Naxos är verkligen en jättefin stad som ni bara måste besöka i några dagar. 

Sedan blev det en lång mysig promenad hemåt och somnade kramades tätt intill varandra. Mys.
 
Får skriva lite mer sedan. I dag ska vi iväg tidigt, vi har hyrt en bil och ska åka runt lite. Kan slänga in något inlägg under dagen. 

Till top