Fantastiska känsla

I samarbete med Teckentrup
Det här med att bygga hus är en lång procedur, det är mycket planering, lång väntan och en spännande resa, en resa till att skapa sitt drömhem, från grunden. Det är inte bara invändigt som tar tid att planera, utseendet utvändigt är minst lika viktigt, från den plats där huset ska stå till färg på dörr, fasad, tak osv. Sedan ska man även planera om man skapa ett garage, hur garageporten ska se ut, för även den är en del av sitt hem och även den måste vara välplanerad. Hur ska den se ut? Ska det även finnas en dörr på sidan om? 

Att planera sitt drömhus och allt vad det innebär är nog en av de största resor man kommer att göra i livet, tänk känslan när man har klarat den resan och står utanför huset med nycklarna i handen, det där pirret i magen och glädjen när man för första gången kliver in i sitt sprillans nya hem och tar sina första steg där, känner lukten av nytt och fräscht, allt är precis som man visualiserade, bara drömde om. Och här står man nu. 

Garaget är på plats och bilen har fått sitt eget hem. Trädgården blomstrar och känslan av att hitta sin trygga plats, sitt hem är helt fantastiskt. 

Allt blev precis som man ville, drömmen slog in på alla sätt och vis. 

Den känslan längtar jag jättemycket till, att komma hem, parkera sin bil, krypa upp i sin soffa bredvid sin sambo, dricka varm choklad och äta goda mackor och kolla på en bra film, med tända ljus och härliga dofter. Åh vad jag längtar. Planera sin Walk in closet, inreda ett barnrum när man äntligen blir gravid, berätta historien bakom sitt hus för sitt barn sedan. 

Att få skapa sitt eget hem är nog den närmaste känslan till sitt eget hem.

(null)