Kräftskiva nummer två

Allmänt / Permalink / 0
I går var det dags för kräftskiva nummer två, vi käkade massor av gott och hade en supertrevlig kvällhemma hos oss. Vad jag längtar till att ha ett riktigt hem nu och få inreda en massa, vill bara kunna vifta med ett trollspö och sedan står huset där, det hade varit helt fantastiskt.

I dag har vi varit på visning av ett hus, så himla roligt att gå på sånt och det var ju vår grej förut innan vi blev tomtägare, att varje söndag gå på visningar. Så det var en kul start på denna dag. Sedan har vi bara myst med sambons bror och tjej hela dagen och ikväll kommer resten av familjen på söndagsmiddag. Blir en riktigt lugn och skön söndag. Fick lite höstfeeling idag och ser faktiskt fram emot hösten med stormsteg. Hemmamys, trevliga middagar, serier, tända ljus, myskläder, bio kvällar plus mycket mer. Jag gillar hösten. Men då ska det vara klarblå himmel, massor av färger på löven, lite småkyligt och friskt ute. 

Vet ni vad det är jag längtar mest till bland annat med att ha ett eget hus, det är att kunna skaka sängkläderna ute och vädra dom. 
Till top