Lets play

I samarbete med Olkaexpress

Vet ni vad jag alltid tänkt att jag ska göra? Åka på en fotbollsresa, eller iaf åka utomlands och se en fotbollsmatch. Det kanske man inte kan tro men jag har alltid haft ett intresse för fotboll, det avtar i perioder men jag går iaf varje år på någon fotbollsmatch och det är något jag gjort sedan jag var nio år. Jäklar vad lång tid. Men just att se en Liverpool match i England, hur ballt skulle inte det vara. I just England är fotbollen stor och det skulle vara häftigt att uppleva det. För någon månad sedan gjorde min familj det, dom var i England på resa och gick på en fotbollsmatch bland annat.

När jag var liten var det mer en familjegrejer att gå på fotboll, barnfamiljer, alla möjliga, tycker det är synd att det finns människor som vill ställa till det och bråka och ta ut sin frustration på andra. Fotboll ska ju vara en rolig sak, inte nått man ska bråka om. 

Hur som helst, att gå på en riktigt stor fotbollsmatch och känna denna mäktiga känsla skulle vara hur coolt som helst, på en stor fotbollsarena. 

Vad hejar jag då på för stockholmslag? Jag är en stockholmstjej och djurgården är det lag jag hejar på. Jag har till och med tatuerat in det på kroppen. Så jag är och kommer alltid att vara en djurgårdare och jag ser fram emot när jag får en bebis sedan att köpa mitt första djurgårdsfotbollsset. Hur gulligt är inte det. Jag kommer från en riktig djurgårdsfamilj och det är så det ska vara. 

Fotboll är en familjegrejer, ja ibland förlorar det laget man hejar på men då är det bara att ta det och kämpa och heja på sitt lag nästa gång. Och ha kul, supporta och ha en trevlig dag oavsett. 

Och jag skulle garanterat rama in mina Liverpool biljetter

Allmänt | |
Upp