Vägen mot drömhuset

Drömhuset / Drömhuset / Permalink / 0
Nu känns det som att mycket bara står stilla när det gäller drömhuset, det är en lång resa innan allt är klart och huset väl är på plats.

I fredags åkte vi dit, och jag förstod för första gången vart huset skulle stå då vi ställde ut lite käppar. Det kändes riktigt bra och jag fick en bild i huvudet, fick se exakt vart sovrummet kommer att vara, vardagsrummet m. m. Innan har jag bara sett det på ritning men nu kändes det mer verkligt. Det var så härligt och vi spenderade flera timmar där. Längtan är enorm. Killen är skitbra på det utvändiga och allt som rör det, jag står mest som ett frågetecken. Och jag bara längtar tills att jag får bygga upp hemmet invändigt med möbler, tapeter och allt sånt, göra det till ett riktigt fint och hemtrevligt hem där vi kommer trivas till max.

Har träffat lite av grannarna förut, stått och pratat i flera timmar och i fredags träffade jag fler, hur trevliga som helst vilket känns bra, sånt fint område. 

Det är en sådan fantastisk känsla som fyller kroppen varje gång man besöker tomten. Vår tomt.

Så mycket står stilla just nu  när det är mycket förberedelser och det ska bli jättekul att blogga om varje dag som dom är där och bygger upp huset vilket går fort. Vi ska ju ha ett så kallat elementhus. Då kommer jag att blogga varje dag och visa bilder. Just nu händer ingenting, lite mätningar och sånt sedan slutbeställningen.

Kul att så många var förbi i fredags och tack så mycket för hjälpen. 
Till top