Vilka platser

Vilken dag, dagen började tidigt med en frukost här på hotellet som var supergod, bland de bästa hotellfrukostarna jag har käkat och då är jag kräsen och frukost är inte en stor favorit hos mig. Så riktigt bra frukost. Hon som äger hotellet som heter argo boutique här i Naxos är svensk och jag kan varmt rekommendera detta hotell, det är helt fantastiskt, bra läge, rummen är superfina. Bland det bästa hotell jag någonsin bott på så det är ett tips.

Efter frukosten satte vi oss i bilen vi hade hyrt och begav oss på en roadtrip runt Naxos, besökte olika stränder, en fiskerestaurang, fick se sjuka utsikter, åka högt upp, kringelkrokiga vägar, fantastiska vatten, plus mycket mer, vilka berg vi sett och även varit uppe på. 

Vi besökte en gammal staty som gjordes några hundra år före Jesus tid, och sedan avslutade vi kvällen med mys på en restaurang med denna solnedgång.

Vi kom tillbaka vid nio (grekisk tid)  och jag är helt färdig. Mycket intryck och jag bara njuter inombords. Det är så fantastiskt fint här och det känns lite jobbigt att lämna denna ö. Hoppas att nästa ö är lika fin men det tror jag. I morgon bär det av till nästa ö. 

Njut av dessa fantastiska bilder. 
Naxos - argo boutique naxos - grekland