Den dagen

Min favoritmodell Jossan och hennes kille har förlovat sig på Mauritius precis och mina tårar rann när jag läste om det, hur vackert. Har följt henne länge nu och är superglad för deras skull, och på en strand dessutom, under en stjärnklar himmel och facklor runt om. Alltså hur fint. Det är som min dröm. 

Jag har alltid drömt om att själv förlova mig och om det är någon plats i världen som man jämt ser förlovningar och giftermål är det på Santorini, det är den mest romantiska plats jag har upplevt i hela mitt liv hittills. Inget har slagit denna plats. När vi var där i september så såg jag kanske 6 giftermål och två förlovningar varav ett var två av mina närmaste vänner, vilken total lycka det var. 

Jag bevittnade även ett bröllop i Zanzibar tidigare i år, och det var så sjukt vackert med deras namn i sanden i ett stort hjärta, masajer som höll i blommor och att få höra dom båda säga Ja till varandra. 

Jag längtar tills att jag får gå på ett bröllop. Det är bland det bästa jag vet. 

Mitt drömsenarie för en förlovning är att vara under en stjärnhimmel, helst vid havet, det ska vara mörkt och sedan ska det vara upptänt runt oss med facklor eller ljus. Kanske på en resa. I Italien eller någon annanstans på jorden. 

Tänk den dagen då det är min tur att säga JA!