Det slog mig precis att...

Vet inte om jag ska skratta eller gråta, i dag är det verkligen inte min dag haha. Någon av våra kära grannar har fyllt vår soptunna med massor av skräp så nu vet jag inte vart vi ska göra oss av med våra egna sopor och tömningen är nästa fredag och den är redan full och jag var tvungen att skriva i vår fb grupp om det för ja, vi hamnar ju själva i en situation nu där vi inte vet vart vi ska göra oss av med Våra sopor. Får nästan dåligt samvete av att "klaga" såhär till grannarna. Hade den varit halvfull så fine men nu är den ju full och vi har ingenstans att slänga vårt eget nu. Och vi vill absolut inte slänga hos grannar utan lov, men det var en underbar granne nyss som sa att vi får använda deras. Haha, ja nu känns det verkligen som att man bor i hus. Och grannfejden är i gång, nej skoja bara. 

Det slog mig precis att jag bor i ett hus. Inte i en lägenhet längre. Utan i ett hus, med tomt och allt. Shit. Okej just nu hyr vi ett hus men om några månader så står vårt hus på plats. Vi ska ringa leverantören i början av nästa vecka och säga att vi har en tomt redo för ett hus, så hoppas jag innerligt att det finns ett hus snarast. Som ni förstår har vi köpt ett färdigt hus från en leverantör, vilken det är kommer jag att skriva om när huset väl är på plats. Vi har besökt en annan modell på huset på Nybygget flera gånger och vi har även varit inne i en äldre modell av den modellen vi beställt, så vi har verkligen ett hum om hur det kommer att bli. Och det kommer att bli så jäkla bra. 

Kom precis hem från läkaren, kunde inte göra biopsin idag, och det är tydligen rätt bråttom. Fick en tid imorgon men jag kan inte göra den då heller. Så nästa vecka fick jag en tid 👊


Är vår tomt inte vacker 😍 shit vad det händer saker hela tiden där.