I hennes skor och ord och tankar från hjärtat

Jag har köpt två par nya skor den sista tiden. Jag har länge suktat efter ett par vita gympaskor så det fick bli ett par vita Nike air som är supersköna verkligen och sedan köpte jag ett par fodrade skor på h&m i går som också är riktigt sköna. När jag ändå var inne på h&m så passade jag på att köpa nya sockor och även ett par riktigt tjocka sockor som man inte kan ha i skor utan som man myser i hemma. Fryser så lätt om fötterna och dom är perfekta då, har även köpt ett par sulor som jag kan ha i mina skor. Nu är vintern verkligen här och jag är någorlunda redo, förutom att det inte är snö här i Stockholm, men den isande kylan är här. Och jag har ingen aning om i vilken flyttkartong mina täckbyxor och långa vinterjacka ligger i. 

Sen har jag lite paket som kommer i veckan med, har bland annat beställt lite söta toppar från Nelly. Några klänningar till en fest nästa år och sedan en nyårsklänning. Vi har så mysiga planer för nyår som jag verkligen ser fram emot, även julen. Jag älskar högtider och vill fira dom till max. Jag älskar nog alla högtider lika mycket. Jag kan bara säga såhär, jag längtar galet mycket till att få uppleva alla högtider med en liten mini me sedan. Det är sånt jag verkligen vill uppleva med mitt barn. Kan inte förstå föräldrar som väljer bort att fira högtider med sina barn och vill hellre festa. Själv bara längtar jag efter att skapa egna traditioner med min familj.

Jag har en ganska så klar bild i hur jag vill att min framtid ska se ut, jag vill bo i ett hus, jag vill gifta mig och få ett barn och skaffa mig en svart storpudeltik och stadga mig på riktigt. Få det familjelivet jag faktiskt alltid har drömt om. Jag kan vara ärlig med att barn har faktiskt inte alltid varit en självklarhet för mig, jag har aldrig tidigare känt att jag träffat någon som jag kan tänka mig att ha som pappa till mitt barn och även inte sett ett långvarigt liv tillsammans med. Så då kände jag att jag nog aldrig kommer att vara en mamma. För vill jag ha barn, då vill jag ha det där stabila livet som jag alltid har visualisera om, för är det något jag alltid vetat är det vad för typ av liv jag vill ha och det strävar jag efter. Och vet ni, jag har faktiskt provat på familjelivet och vad det går ut på att ha barn, jag var ju bonusmamma till en tolvåring och en sjuttonåring och jag tyckte att det var fantastiskt på så många sätt. Att bädda ner tolvåringen i sängen och säga godnatt och hon sa att hon älskar mig, det var bland det bästa jag visste, eller när vi gjorde vårt fredagsmys, hur viktigt det är att vara närvarande, att ett barn inte vill att man håller på med en mobiltelefon utan att man är i stunden med henne, att fokus är här och nu är så viktigt för ett barn. Att få fixa och dona i deras rum, skjutsa dom till fritidsaktiviteter, hämta och lämna i skolan. Dom lärde mig så himla mycket och dom kommer alltid att betyda något för mig. Jag växte otroligt mycket som människa. 

Sen är jag uppväxt med föräldrar som drev familjehem och jourhem så många barn har alltid funnits i mitt liv och på något sätt har alla dessa barn satt sina spår i mig på olika sätt. 

Jag är så tacksam över hur olika delar i mitt liv har format mig till den jag är i dag och vart jag vill vara i framtiden och hur jag vill vara som människa. Det går alltid att utvecklas, det är en själv som gör sina val här i livet. 

Och jag är så sugen på att få en liten bebis själv nu och få vara med i dennes liv, forma den och se utvecklingen. Vara med i alla olika steg i livet och vara en fantastisk mamma. 

Inlägget skulle först bara handla om skor men slutade med något helt annat, ord och tankar  direkt från hjärtat.