Nu får det räcka...

I morse blev det gymmet, blev 50 minuter kondition, älskar att börja dagen med träning. Men, vi har ett problem. Det finns en person som gör så att hela gymmet fullkomligt stinker. Direkt när man öppnar dörren så vet man att personen är där och jag blir kräkfärdig. Jag måste säga till personen men vet inte hur? Ursäkta men du luktar illa, hej hela gymmet stinker pga dig. Hur ska man säga det till någon? Skriva lapp och sätta upp?

Just nu väntar jag på min läkare, har tid klockan elva för biopsi igen och jag hoppas innerligt att jag får göra den, jag har den perioden i månaden och då får man inte göra biopsin. Hoppas att vi kan göra något i dag, röntga eller något iaf. 

Det var kaos när jag kom hit, jag är alltid ute i god tid men i dag var det svårt att få parkering... Den är inte stor och när jag väl hittade två personer som skulle åka och den ena satte sig vid ratten så stod hans kompis ute och rökte i tio minuter, dom kunde väl iaf lämnat platsen, vi var ändå 7 bilar som väntade på parkering. Som tur var kom det ett par som skulle åka.

Vilken gnällmorgon det var på mig då. Men snälla, ni, ni kan väl iaf hjälpa mig med mitt förstnämnda problem?  Hur ska jag gå tillväga på sjysstaste sättet? 🙈🙈