Nu vet vi när huset kommer

God morgon!

Dan före dan före dopparedan, eller? Strunt samma. Det är fortfarande mörkt ute och jag längtar verkligen till nästa år, låt första halvåret gå jättefort sedan får ni vara med när de bygger upp vårt hus. Vi fick nämligen svar från leverantören för någon dag sedan med besked när vårt hus kommer. Först var jag beredd till våren men dessvärre får vi vänta några månader till men i sommar har vi vårt hus, mer än så säger jag inte utan det får ni läsa om här. Vi vet vecka så nu är det nedräkning, undra om jag ska ha en Count down på mobilen eller om tiden kommer att gå mycket saktare då, hmm. Men iaf, till våren måste vi ha bestämt tapet och väggar och sånt. Vi får hålla oss sysselsatta under våren med olika projekt. Jag funderar på att shoppa nu under mellandagsrean och sedan ha köpstopp fram till vi flyttar. Spara massor av pengar och rensa en hel del.

Har vi väntat så här länge kan vi vänta lite till. Så synd att man inte kunde beställa huset i våras när tomten var köpt, då var det tyvärr tillträdesdatum, bygglov, grann"någonting" (där grannarna får säga sitt) efter det var det startdatumet och det kom i november. Så det är mycket arbete innan så det kommer dra dryga året ungefär att få klart allt. En lång, spännande resa men också lite jobbig men vi klarar det, mycket flytt, kartonger, inte veta vart sina saker är, ingen riktig hemkänsla m.m. Vi är lite här och lite där men vi har sådana underbara familjer, vänner och varandra som gör detta så mycket enklare. 


Men det är ett test för förhållandet, det är ingen dans på rosor om man säger så, ibland kommer tårarna och saknaden över att ha ett riktigt hem, få packa upp sina saker och sova i sin egen säng, bjuda hem vänner som vi älskar men som inte går nu på våra 20 kvm. Men tio minuter senare så har man ny energi.

Vi går mot ljusare tider och nedräkningen kan verkligen börja nu, vi får fylla våren med massor av roliga saker och vårkänslor så kommer tiden att gå mycket fortare, vi har ju redan nu bott utan vårt hem i ett halvår. Och mycket roliga saker kommer att hända denna vår så tiden kommer att gå fort. Fattar ni vad vi längtar till sommaren.