Saknar vårt hus

Sådär, ett steg närmare att bli husägare. Nu är tomten helt klar och den är så otroligt fin, men tom. Vi saknar vårt hus. Beställningen av huset är gjort för länge sedan och nu hoppas vi på att huset kommer snart. Ni kan nog inte föreställa er vilken längtan vi känner just nu, den är obeskrivlig. Jag kan fortfarande inte förstå att det här är min verklighet och inte en dröm längre, jag är så otroligt tacksam, för så himla mycket i livet.

Samtidigt som jag skapar den människan jag verkligen vill vara så skapar jag och min sambo tillsammans vårt drömliv.

Vi firar snart vår tvåårsdag, jag minns så väl hela vår resa, hur våra gemensamma vänner försökte få oss att hitta varandra i något år, till slut blev nyfikenheten för stor och vi träffades på en riktig dejt. Och sedan dess har det varit han och jag, med allt vad det inneburit. För snart två år sedan. 

Och snart börjar vårt nya kapitel här i livet, just nu äger vi en magisk tomt tillsammans, och snart, ett stort hus. Vad nästa kapitel blir, det får ni läsa om.

Fina, varma, trogna, busiga, djupa, glada, ärliga, kärleksfulla, lekfulla och underbara människor är verkligen som lyckopiller här i livet.