20 saker du inte visste om mig

1. Jag har varit blondin i större delen av mitt liv, färgade det jämt som ung. Har även haft svart och lila hår 🙈 min naturliga hårfärg är brunt.

2. Jag har fyra tatueringar, alla symboliserar saker om mig, den första jag gjorde är ett kinesiskt tecken för kärlek, jag älskar kärlek, är väldigt kärleksfull och tror på true love. Den andra är en djurgårdstatuering, är djurgårdare. Den tredje är mina fd hundars personnummer, dom betyder massor, den fjärde är survival, jag har överlevt mycket. 

3. Jag har släkt i några delar av världen, en farbror som bor på Hawaii , släkt från Nebraska, kusiner från Trinidad Tobago, ungersk släkt, en halvitalienare till farbror som är begravd i ravenna, släkt från Thailand. 

4. Jag har varit bonusmamma.

5. Jag är väldigt lång, 1,74 cm lång och har storlek 38 i skor. 

6. Jag tycker att det är skittråkigt att sminka mig så det tar inte längre än 5 minuter 🙈 frisyrer är jag värdelös på. 

7.  Choklad är bland det bästa jag vet.

8. Jag var vip på Spice Girls koncerten 1997.

9. Jag samlade på Spice girls, bsb och Hanson bilder när jag var liten. 

10. Jag är från Södermalm, har bott vid Mariatorget och gått i södermalmsskolan, även bott mittemot Tantolunden. 

11. Sedan jag flyttade hemifrån 2008 så har jag bott bland annat på Lidingö, Bollnäs , Hammarbyhöjden, upplands Väsby. 

12. Jag tycker inte om alkohol och har aldrig någonsin varit full. Har provat men nä ursh. Finns sjukt goda alkoholfria drycker. 

13. Jag tycker att rökning är bland det vidrigaste som finns. Man luktar så illa och jag hostar direkt om jag känner röklukt. Jag har aldrig rökt , har testat några få gånger när jag var tonåring. Droger har jag aldrig testat och kommer aldrig att göra det heller.  Förbjud rökning på allmän plats...

14. Kommer aldrig att förstå otrohet. Tycker det är så vidrigt att slösa bort någon annans liv på det sättet. Vill man vara med andra, då gör man slut innan. Lögner likaså. Ärlighet är bland det finaste som finns.

15. Jag tycker att Reese Witherspoon är en av de gulligaste människan som finns. Äkta!

16. Jag ser yngre ut än vad jag är, får väldigt ofta höra det. Jag vet inte vad det beror på, lite gener såklart, men en sund bra livstil med. 

17. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Magnetism. Klicket. 

18. Jag älskar att gå barfota. 

19. Jag har svårt att lita på människor.

20. Älskar att överaska. 

(null)

Allmänt | |
Upp