Dag 9 , fishermantema och så mycket livserfarenhet

God morgon mina läsare!

Hoppas att ni har det varmt och skönt i Sverige 😉 skickade lite värme härifrån Afrika. Sitter just nu i sängen, helt ensam, älskling åkte tidigt i morse i väg på dyk och snorklingtripp och kommer tillbaka i eftermiddag, Jag ville inte följa med ☺️ en kille som vi var med på safarin skulle också åka på den så sällskap fick han så får vi brudar ligga och slappa i solstolen ☺️

Gårdagen då, det regnade titt som tätt men mellan rikliga skurar sken solen igenom, och en dag vid stranden med yatzyspelande, bad i poolen och strandpromenader. Sent på eftermiddagen fixade vi oss och gick till restaurangen, där var det fishermantema så det bjöds på hur mycket som helst från havet. Jag har ätit så mycket goda fiskar här 😋fisken och avocadon här är riktigt god. Även bananerna. Det känns lite som att vi har varit i två olika länder på denna resa. Första veckan på safarin var maten sisådär. Standarden på hotellet likaså men det var en upplevelse i sig. Och nu är vi i paradiset. Jag har ännu inte fattat att jag varit en halv meter från ett lejon, gått vid en liten sjö där det finns krokodiler och flodhästar, varit omringad av zebror, elefanter, sett noshörningar på håll, gått bland babianer, gosat med en leopard (nej den sista skojade jag om) men jag har sett både leoparder, jeoparder, lejonflockar, stora ormar i träd m.m.  Och har även tvingats utmana mina största rädslor, höjder. Sjukt mycket höjder och brant har det varit 🙈 och även flygrädsla då vi flög det pyttelilla planet. 12 personer 🙈 det var läskigast på hela resan. Det var skumpigt...  Jag kommer att komma hem som en ny människa, med så många livserfarenheter, så mycket vi har sett som har satt sig rakt i hjärtat. Videon på min snygga masajdans måste jag kanske visa er med. Jag får skapa ett youtube konto där jag får lägga upp alla filmer. Mer om det sedan. 

Nu är det inte många dagar kvar här i Afrika, men några till har vi, ska njuta massor och suga in mig av allt vackert ☺️ längtar tills man får avsluta malariatabletterna med, fem dagar efter hemkomst har vi fått rekommenderat av vår vaccinationscentral och det kör vi på. 

Jag sitter här med tårfyllda ögon , tacksam för livet och tacksam för allt jag får uppleva, tacksam för de bästa människorna i mitt liv, tacksam för att jag är den jag är, tacksam över att jag lever livet. Tacksam över att jag väljer att ha bra människor runt mig. 

Besviken på att pringels chipsen inte smakar som hemma 😂😂😂 

(null)

Allmänt | |
Upp