Helgens mys ☺️🍿

(null)

I fredags var vi först på bio och såg lyckligare kan ingen vara , min tjejkompis som valde film, den var riktigt bra och jag fick barndomsminnen , många scener där jag är uppväxt, bodde precis på Mariatorget, vid wolmar yxkullsgatan i en jättefin trea. Nära dagis fritids och skola. Gick i södermalmsskolan upp till 4an. Filmen kan jag rekommendera .

Efter bion drog vi och käkade på ett sushiställe vid Hammarby sjöstad, alltså maten var så jäkla god. Stället ligger vid vattnet och är jättemysigt. Jag beställde in pilgrimsmussla till förrätt och sedan åk vi en kycklingsushi och en lax 😋😋😋😋😋 nom nom nom. 5 av 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Mätte och belåtna sa vi hej då till våra vänner och fredagskvällen fortsatte med serien Svartsjön ☺️

På lördagen var det så himla vackert väder så vi tog en långpromenad i Hellasgården. Hur mysigt! Sen myste vi bara hemma. Tog det lugnt.

På söndagen blev det roadtrip i flera timmar. Åkte runt till massor av ställen man kan tänkas bo på ☺️ fanns ett och annat ställe. Efter det var vi bortbjudna på middag. Blev ris med lax med västerbottenost och cream fresh och sallad. Och äppelpaj och vaniljsås till efterrätt. Så gott 😋

Just nu sitter jag här på jobbet, ska snart bege mig till en kund. Gick upp halv fem i morse men känner mig väldigt utvilad. 


Allmänt | |
Upp