Sommar i P1

Jag har precis tvättat en massa kläder, det är ett smått kaos här. Vi åker bort om några dagar igen. Blir borta under helgen. Jag är superstressad just nu. Har miljoner saker att göra men vet inte vart jag ska börja. Jag gillar ju planering och ordning och reda. Har väl en släng av adhd skulle jag tro, att jag vill ha det lugnt runt om, var sak på sin plats, inget kaos för att det redan är kaos i huvudet. 

Lyssnade på Carina Bergfeldt som är en journalist, hennes sommarprat i P1 medan jag tvättade och det var den bästa hittills, väldigt stark och extremt bra. Ni bara måste lyssna på den. Så himla bra. 

Jag ville bli journalist när jag var liten, skrivandet har alltid varit nära mitt hjärta och jag minns när jag fick mitt journalist dataspel, jag har alltid skrivit dagbok och jag brinner för text. Att uttrycka allt i text har hjälpt mig så mycket som människa. Så det är något jag kommer att fortsätta med i hela livet. Att skriva, för mig och även för er. 

Nu tog jag en liten paus mitt i kaoset och ska snart åka och uträtta lite ärenden. 

Titta vad jag fick för härliga presenter ifrån NY, lotion och parfym från Victorias Secret. Älskar den butiken, och deras underkläder. Dom och hunkemöller är storfavoriterna. Behövde en ny parfym så det var en perfekt present. 

(null)

Allmänt | Victorias secret | |
Upp