A new dress

I dag var det dags att fylla på två vaccinationer, en tbe och en hepatit b. Nu behöver jag inte fylla på fästingvaccinet på tre år och hepatit på ca 25 år. Jag borde ha tagit hepatit b tidigare då ett av mina största intressen är just att resa. Så det kalaset gick på ca 700 kr. 

Var in till H&M och köpte lite håraccessoarer och en klänning. Klänningen var verkligen supersöt på, och jag gillar ju marinblått väldigt mycket. Sedan gillar jag att ha hårband väldigt mycket. En enkel outfit och ett hårband, så snyggt. 

Blev en laxlunch med grönsaker och nu har jag precis kommit hem igen och sitter och lyssnar på sommarpratarna i P1, lyssnade på Isabella Löwengrips prat i går, tyckte hon gjorde det jättebra. Jag skulle faktiskt också vilja vara en sommarpratare. Jag läser hennes blogg bland annat vilket jag gjort sedan den kom, vi har nästan bloggat lika länge, hon började 2005 och jag 2006. Shit vad länge jag har hållit på att skriva och vilken utveckling man gör även i text. Min mamma skrev jämt dagbok, varje dag sedan dag ett i mitt liv finns nedskrivet, jag har en hel kartong med dom dagböckerna och när jag läser dom är det som att det är mamma som läser dom för mig, Dagboken var skrivet några dagar efter olyckan också, hennes planer då. Hon skrev inte dagbok öppet som jag gör. Jag förstod först efter hennes död hur glad jag blev för hennes dagböcker. Och att jag verkligen vill skriva så länge jag finns och öppet så att dom som vill läsa om mig och mitt liv kan göra det. När som. 

(null)

(null)
Allmänt | h&m | |
Upp