Besviken på mig själv
I dag var jag iväg på min efterlängtade magundersökning men det gick inte som jag ville, jag körde dit och tydligen kan man inte köra bil på hela dagen efter den undersökningen pga att man får avslappnande och lugnande medicin. Jag min dumma nöt bestämde mig för att ta utan medicin så att jag skulle kunna köra hem sedan. Men fuck vad ont det gjorde, det kändes som att jag gick sönder inifrån , det gjorde så sjukt ont att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. Så vi fick avbryta... och jag är så jävla arg och besviken på mig själv för att jag inte klarade undersökningen, till slut gick det liksom inte att andas genom smärtan. 

Tydligen visar vätskan jag hade, eller har i buken att jag har någon form av inflammation i magen och jag har förhöjda värden som även det tyder på nått. Detta visste inte jag innan. Så jag ska till min husläkare nästa vecka så får hon skicka en ny remiss och så får jag ta nya prover. 

Vet ni hur mycket jag önskade att jag var gravid när dom först hittade något i min mage, det såg ju ut som det och för några sekunder var jag den lyckligaste kvinnan på jorden. 

(null)


Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress