Chernobyl !

Dagen före dopparedagen 🌾

Eller dagen före midsommar, som jag skrev tidigare sĂ„ Ă€lskar jag midsommar och det ska givetvis firas i sann midsommaranda med sillunch (Ă€ter inte sill, men Ă€ndĂ„) fina vĂ€nner (blir ett stort gĂ€ng som firar ihop) massor av lekar, grillning och bara massor av mys i skĂ€rgĂ„rden. Och vĂ€dret ser ut att bli perfekt. 

I gĂ„r sĂ„g jag för första gĂ„ngen serien Chernobyl pĂ„ HBO och den Ă€r grymt bra och jag rekommenderar den starkt, ville bara se hela sĂ€songen pĂ„ en gĂ„ng. Har sett tvĂ„ avsnitt och jag Ă€r fast. Vilken stark serie. Se den! 

Har Ă€ven hunnit med en pw pĂ„ en timme nu pĂ„ morgonen i det hĂ€rliga vĂ€dret, jag gillar inte sĂ„ mycket att ligga och pressa utan föredrar att röra mig i solen och pĂ„ sĂ„ sĂ€tt fĂ„ en jĂ€mnare fĂ€rg pĂ„ kroppen. Älskar att gĂ„ strandpromenad bla nĂ€r man Ă€r utomlands. Och jag Ă€lskar att bada i poolen. I Afrika blev det en morgon vattengympa och jĂ€klar vad kul det var, vi var ett hĂ€rligt gĂ€ng som körde det ihop. Önskar dock att jag gillade att ta ett dopp i havet mer. Men dĂ€remot gillar jag vattenlekar, sĂ„ ut i havet kan jag. Åka bĂ„t, har Ă€ven snorklat i Thailand men jag gillar inte att simma runt dĂ€r och inte veta vad som finns under mig. 

(null)

AllmÀnt | |
Upp