Dream away

Tog en rejäl sovmorgon i morse och vaknade inte förrän straxt innan klockan tio, utomhus regnar det rejält och jag har krypit upp i soffan och skriver. 

Tänkte skriva lite saker om mig. Vet ni vad jag alltid har drömt om, att ha en egen biosalong hemma, hur mysigt hade inte det varit, stora sköna fotöljer, mysiga filtar, popcornmaskin. Jag älskar film och ser mycket på film och går ofta på bio. Det hade verkligen varit något att ha hemma. 

Jag är helt värdelös på att baka bullar, jag får liksom inte till det men däremot är jag grym på kladdkaka och chokladmuffins, kanske för att jag älskar choklad. Kladdkaka med vispgrädde och hallon är något jag är riktigt svag för, smeten är ju också så god och blir som ett barn som måste äta av smeten, och rätt så mycket. Typ allt! 

Min första resa gjorde jag som fyraåring och sedan fyllde jag fem när vi var där i Spanien, Torrevieja. Jag fyllde även år när jag var i Turkiet, då fyllde jag tio år. Min senaste resa jag gjort var till Afrika i februari, då vi var i Tanzania och i Zanzibar, har fortfarande inte fattat att jag gjort den resan. Sedan har jag rest till nästan hela världens hörn, från Dominikanska Republiken till Thailand och mycket däremellan. Mycket solsemester men på senare tid har jag fattat tycke för storstäder, de enda jag varit i är Köpenhamn, Barcelona och i Budapest. Städer och platser i Italien drömmer jag mycket om, en roadtrip där en månad. 

Jag var med i en Icareklam för några år sedan, två gånger har jag träffat gänget i icareklamen, och har varit i "icabutiken". Det var riktigt kul, min stora tv debut 😂 men det var kul att se bakom kulisserna och hur mycket tid det faktiskt tar att göra en kort reklamfilm. 

Nu tänkte jag ställa mig och laga lite lunch. I dag blir det nog en innesittardag, mysigt med regn ibland. 

(null)