En liten pärla

Det här med attefallshus tycker jag är en jättelämplig lösning för er som har möjligheter att ha det på er tomt, det krävs inge bygglov om huset är mindre än 25kvm vilket är jättebra. Har man dessutom större barn hemma och bostadsmarknaden ser ut som det gör så är det en stor trygghet. Har själv haft en attefallare att bo i och jag tyckte att det var superskönt, detta var när jag var tonåring och hade sladdsyskon som var små så det var superskönt, jag hade allt jag behövde, en egen fristad. Sen är det ju jättekul med syskon och jag flydde ju inte dom så utan det var bara skönt att ha en egen fristad när man var i yngre tonåren ☺️ 

Ett attefallshus jag fastnade för lite extra var detta hus, jag tyckte att det var en smart lösning att få bort sovrummet så där, den påminner väldigt mycket om min första egna bostadsrätt, jag hade såklart ett badrum också men det finns möjligheter att bygga ett badrum i denna modell.  


Tänk att ställa ett hus så här vid en sjötomt och ha som en liten sommarstuga? Hur mysigt är inte det. Kanske slippa storstaden i bland och komma nära naturen.

(null)

(null)

(null)

(null)