Ett spännande ärende i dag 🙈

God morgon! 

Måste bara börja med att gnälla av mig, vår vårdcentral har sämsta parkeringen, den är extremt liten och sedan måste man gå till receptionen för att hämta en lapp (p-tillstånd för just denna parkering) och springa ut och lämna den igen. Helt värdelöst, alltid kö för att hitta parkering, tänker bara på dom som är sjuka, äldre som måste springa fram och tillbaka... Så nu har jag gnällt av mig lite ☺️ till slut fick jag en plats ! 

Morgonen började tidigt, med frukost framför havet och en podd, kan morgonen börja bättre. Sedan tog jag bilen och åkte till affären för lite inköp och nu ska jag till vc. Efter det blir det ett hur spännande ärende som helst som jag är jätteivrig på 🤩🤩🤩 åh vad kul det ska bli. Längtar jättemycket. Kan berätta för er i eftermiddag 😁 spännande va 😁😁

I går fixade jag lite här hemma, med alla flyttkartongen och möblerade om och fick det riktigt fint, sedan kom sambon hem lagom till middagen var klar och sedan blev det en skräckfilm i sängen, den gav mig lite kalla kårar, inte ofta det händer 😱  vi hörs om en stund ! 

(null)

(null)