Nu är jag tillbaka !

Hej bloggen och mina bloggläsare!

Nu var det ungefär en vecka sedan jag bloggade. Som ni förstår har jag haft en anledning till mitt uppehåll, vilket jag inte kommer att skriva om...

Drar lite snabbt veckan som varit, i lördags blev det examensfest för en vän och det var verkligen hur trevligt som helst, massor av mat, fika, prat och att bara umgås. Jag gillar ju inte alls krogen för jag tycker inte man får ut så mycket av det... men att umgås på sådana här tillställningar är väldigt trevligt. Jag satt där och funderade över min egen examen och kom på att jag inte hade någon examenfest 🙈 vilket nu känns lite tråkigt. Blev klar uska i början av året och jag har sedan tidigare examen i kreativt skrivande (text är min passion) och även interaktionsdesign (webbdesign) tog examen i det sistnämnda för tusen år sedan, 2008 var det. 😱😱 shit! 

Jag brinner för alla men jag brinner helt klart över de första två mycket mer, jag verkligen älskar att ta hand om människor, fysiskt sjuka och psykiskt sjuka, jag kan extremt mycket om det är tack vare min fantastiska mamma som hjälpte många barn i vårt samhälle. Och jag är självlärd, egna erfarenheter och en brinnande känsla för stark empati och att vara en trygg människa. Det är mitt call här i livet, jag kanske hjälper folk när jag skriver, vilket jag verkligen hoppas på, det har jag hört av andra och att ge ut en bok har många tryckt på. Vem vet. 

Jag minns vår sista resa till Thailand, Thailand är mitt andra hem, dit åkte mina föräldrar i princip varje år, jag är uppväxt med thailändsk släkt så det landet betyder mycket, jag har sladdsyskon och är rätt så gammal så jag har inte varit med dom på alla deras resor dit men tre av fyra gånger som jag varit dä var jag där med dom, sista gången var i Koh Lanta, på Klong Niin beach bodde vi ( rekommenderar jag starkt) mamma och jag gick där , nästan helt ensamma på stranden och pratade och hon sa till mig, "du måste skriva en bok , du sitter på så mycket som du kan dela med dig av" jag har ännu inte skrivit en bok, men en blogg är väl lite som det. Detta var för 6 år sedan. Thailand är mamma, hon älskade det landet, hon begravdes i en turkos klänning därifrån som jag valde. Hon var så vacker i den. 

Det har inte hänt speciellt mycket denna vecka i övrigt. En enkel vardag, sväng till Vaxholm, roadtrip, klippor vid havet, för mycket Poke Bowl med lax 🙈🙈 grillning, åkt båt , hämtade ut mina nya glasögon i går , blivit beroende av jordgubbar, blåbär med mjölk och lite så! Till helgen blir det födelsedagsfirande ☺️🎉

(null)

(null)

(null)

(null)