Party Time 🎉

I gĂ„r firade vi min bror som snart blir 18 Ă„r, kan inte fatta det, i hela 17 Ă„r sĂ„ har vi haft kalaset ihop men nu fick han faktiskt all uppmĂ€rksamhet 😂 vi var ca 25 personer, massa gofika och sedan fick han i present av oss att fĂ„ hoppa fallskĂ€rm sĂ„ det ska bli jĂ€ttekul att fĂ„ uppleva nĂ€r han gör det, och sĂ„ kommer det att vara en fotograf dĂ€r som tar massor av bilder och filmar. Ville verkligen ge honom ett minne för livet pĂ„ sin 18 Ă„rs dag 🎉 vi spenderade hela dagen dĂ€r, medan grabbarna grillade Ă„kte jag och syster till affĂ€ren och köpte lördagsgodis till henne, mitt minsta syskon som fyller 14 om ett halvĂ„r . 

KvĂ€llen var supermysig, och sedan Ă„kte vi hem och la oss i sĂ€ngen och kollade pĂ„ film. Trötta efter en heldag i vĂ€rmen. Just nu sitter jag hĂ€r i sĂ€ngen med flĂ€kten pĂ„ högsta. Hua vad varmt det Ă€r. 

Idag Ă„kte vi och kikade pĂ„ en sak och efter det blev det att Ă„ka och handla. Åkte hem med varorna, kĂ€kade Poke lax och umgicks innan vi Ă„kte över till nĂ„gra vĂ€nner och var dĂ€r en stund â˜ș en lugn och skön söndag med massor av kortspel och avkoppling. 

Vill verkligen tacka alla sĂ„ mycket för en perfekt 18 Ă„rs dag för min bror, det vĂ€rmde i mitt hjĂ€rta att ni var dĂ€r och firade med oss , min fina familj, slĂ€kt och vĂ€nner ! 

(null)

AllmÀnt | |
Upp