Party Time 🎉

I går firade vi min bror som snart blir 18 år, kan inte fatta det, i hela 17 år så har vi haft kalaset ihop men nu fick han faktiskt all uppmärksamhet 😂 vi var ca 25 personer, massa gofika och sedan fick han i present av oss att få hoppa fallskärm så det ska bli jättekul att få uppleva när han gör det, och så kommer det att vara en fotograf där som tar massor av bilder och filmar. Ville verkligen ge honom ett minne för livet på sin 18 års dag 🎉 vi spenderade hela dagen där, medan grabbarna grillade åkte jag och syster till affären och köpte lördagsgodis till henne, mitt minsta syskon som fyller 14 om ett halvår . 

Kvällen var supermysig, och sedan åkte vi hem och la oss i sängen och kollade på film. Trötta efter en heldag i värmen. Just nu sitter jag här i sängen med fläkten på högsta. Hua vad varmt det är. 

Idag åkte vi och kikade på en sak och efter det blev det att åka och handla. Åkte hem med varorna, käkade Poke lax och umgicks innan vi åkte över till några vänner och var där en stund ☺️ en lugn och skön söndag med massor av kortspel och avkoppling. 

Vill verkligen tacka alla så mycket för en perfekt 18 års dag för min bror, det värmde i mitt hjärta att ni var där och firade med oss , min fina familj, släkt och vänner ! 

(null)

Allmänt | |
Upp