Varför älskar ni mig 😓

Låt mig bara vara. Jag trodde att jag skulle få sjukt mycket myggbett i Afrika, jag såg det framför mig hur stora myggbett jag skulle få, men icke, dom var som en prick och jag fick inte alls många myggbett. Kanske beror det på att man käkar malariatabletter där? Jag vet inte. Men när jag kom hem till Sverige, då flockades dom runt mig och ger mig stora fasansfulla myggbett, hur många som helst, speciellt mina fötter. Har säkert tjugo stycken där, minst. Och det kliar.... 

Håller på att storstäda här hemma, tvätta och fixa inför midsommar. Inte för att vi kommer att vara inne hos oss men jag vill ändå ha det toppfräscht hemma så det är dagens att göra. Jag älskar verkligen midsommar, jag älskar alla högtider och vill fira dom till max. Dock har jag verkligen ingen aning om vad jag ska ha på mig. Samma problem varje år. Jag har massor av kläder men det är alltid samma problem, "vad fan ska jag ha på mig" 

Jag tycker att midsommar är den absoluta mysigaste och romantiska högtiden, för alla hjärtans dag är väl ingen högtid ? Så ni som är singlar, glöm inte att plocka sju sorters blommor och lägg under huvudkudden och dröm om er framtida kärlek. 

Innan jag avslutar detta inlägg så tänkte jag passa på att tipsa om detta ljus från lagerhaus, det luktar så gott och rummet luktar också. Ett av mina absoluta favoritljus som doftar bomull är just från den butiken. 

(null)

(null)