En smart lösning !

Är ni som mig glömsk när det gäller koder hit och dit, portkoder, koder in till gym m.m. Jag glömmer sånt lätt och jag är glad att det finns lösningar till saker och ting, såsom en liten bricka eller tagg som det kanske heter som man enkelt kan sätta på sin nyckelknippa och ha med sig när hjärnan är för trött för siffror. 

Jag vet bara när jag går till gymmet och det är ibland att jag glömmer mitt gymkort, jag vet när jag fick förfrågan om jag ville ha ett kort eller en tagg , då visste jag faktiskt inte vad en tagg var och sa att jag tar ett kort. Nu ångrar jag mig lite då man kan ha taggen på sin nyckelknippa. Det är ju så smidigt att ha med sig sina  RFID taggar

Det finns taggar till tvättstugor med, det behovet har inte jag då vi har både tvättmaskin och torktumlare hemma. När jag går på visningar så är ett av mina favoritrum just tvättstugan och jag börjar direkt visualisera hur jag vill ha min tvättstuga i framtiden. Och varje gång jag ska tvätta eller städa så sätter jag på en podd, spöktimmen är en favoritpodd jag gärna lyssnar på, även P4 dokumentär, rättegångspodden eller svenska mordhistorier.


(null)

Allmänt | |
Upp