Castellet 😁

Hej!

Tänkte att jag skulle passa på att blogga lite om helgen och så. Sambon är i väg och jag är ensam hemma, just avslutat ett långt samtal med en god vän. 

I lördags var vi i väg på Castellet på Vaxholm och körde fångarna på Castellet. Vi var elva personer och delade upp oss, desperate housewiefs vs brothers in arms, alltså tjejerna mot killarna. Fyfan vad kul det var, det måste jag uppleva igen, det var riktigt kul, jag är väldigt lekfull av mig så jag hade skitkul rent ut sagt. Vi hade massor av rum vi skulle hitta, sen lösa olika ledtrådar eller fysiska saker, stoppa händer i krukor utan att veta innehållet och hitta saker, jag var livrädd för att stoppa ner händerna 😂😂 så jävla vidrigt...Men kan verkligen rekommendera det stället 👍

Efter det var det final och vi förlorade men en sjukt kul lördagskväll hade vi, avslutade det med middag, pizza för min del. Banan och skinka 😋 

Söndagen tänkte jag ta i ett inlägg för sig då det handlar om kategorin drömhuset ☺️

Så jag hoppar direkt in på måndagen, med andra ord, om dagen. Har jobbat i dag, och när jag var hos min näst sista kund så sa hon " du skiner verkligen upp ett rum" och jag ville gråta, glädjetårar. Det kändes som att jag hade min mamma bredvid mig, den människan sken upp ett helt rum, så vacker ! Det värmde så mycket att få höra det 🙏 börjar jag få bort sorgen i mitt ansikte? Sorgen i mitt hjärta är där föralltid men jag fick jobba länge med att ens kunna ha ögonkontakt med folk, än i dag är det svårt då jag tycker att man ser människors själar genom ögonen, och jag vill inte att folk ska se min själ då det fortfarande syns att jag varit med om ett trauma. Jag skäms inte över traumat men jag har väl fortfarande inte riktigt förstått det själv. Jag saknar henne ända in i själen. 

Gick upp 04.20 i morse så är rätt så seg men tänkte få iväg ett till inlägg innan det är dags att sova. Har lite sovmorgon i morgon innan jag ska iväg och jobba ☺️ har även ett utkast att göra. 

(null)

Allmänt | |
Upp