Castellet 😁

Hej!

TĂ€nkte att jag skulle passa pĂ„ att blogga lite om helgen och sĂ„. Sambon Ă€r i vĂ€g och jag Ă€r ensam hemma, just avslutat ett lĂ„ngt samtal med en god vĂ€n. 

I lördags var vi i vĂ€g pĂ„ Castellet pĂ„ Vaxholm och körde fĂ„ngarna pĂ„ Castellet. Vi var elva personer och delade upp oss, desperate housewiefs vs brothers in arms, alltsĂ„ tjejerna mot killarna. Fyfan vad kul det var, det mĂ„ste jag uppleva igen, det var riktigt kul, jag Ă€r vĂ€ldigt lekfull av mig sĂ„ jag hade skitkul rent ut sagt. Vi hade massor av rum vi skulle hitta, sen lösa olika ledtrĂ„dar eller fysiska saker, stoppa hĂ€nder i krukor utan att veta innehĂ„llet och hitta saker, jag var livrĂ€dd för att stoppa ner hĂ€nderna 😂😂 sĂ„ jĂ€vla vidrigt...Men kan verkligen rekommendera det stĂ€llet 👍

Efter det var det final och vi förlorade men en sjukt kul lördagskvĂ€ll hade vi, avslutade det med middag, pizza för min del. Banan och skinka 😋 

Söndagen tĂ€nkte jag ta i ett inlĂ€gg för sig dĂ„ det handlar om kategorin drömhuset â˜ș

SĂ„ jag hoppar direkt in pĂ„ mĂ„ndagen, med andra ord, om dagen. Har jobbat i dag, och nĂ€r jag var hos min nĂ€st sista kund sĂ„ sa hon " du skiner verkligen upp ett rum" och jag ville grĂ„ta, glĂ€djetĂ„rar. Det kĂ€ndes som att jag hade min mamma bredvid mig, den mĂ€nniskan sken upp ett helt rum, sĂ„ vacker ! Det vĂ€rmde sĂ„ mycket att fĂ„ höra det 🙏 börjar jag fĂ„ bort sorgen i mitt ansikte? Sorgen i mitt hjĂ€rta Ă€r dĂ€r föralltid men jag fick jobba lĂ€nge med att ens kunna ha ögonkontakt med folk, Ă€n i dag Ă€r det svĂ„rt dĂ„ jag tycker att man ser mĂ€nniskors sjĂ€lar genom ögonen, och jag vill inte att folk ska se min sjĂ€l dĂ„ det fortfarande syns att jag varit med om ett trauma. Jag skĂ€ms inte över traumat men jag har vĂ€l fortfarande inte riktigt förstĂ„tt det sjĂ€lv. Jag saknar henne Ă€nda in i sjĂ€len. 

Gick upp 04.20 i morse sĂ„ Ă€r rĂ€tt sĂ„ seg men tĂ€nkte fĂ„ ivĂ€g ett till inlĂ€gg innan det Ă€r dags att sova. Har lite sovmorgon i morgon innan jag ska ivĂ€g och jobba â˜ș har Ă€ven ett utkast att göra. 

(null)

AllmÀnt | |
Upp