Det är skillnad på borstar !

I samarbete med Sliqhaq

För något år sedan trodde jag att alla borstar var en och samma, att alla hade samma funktion och jag fortsatte att borsta mitt hår med min 20 år gamla borste. Men för två år sedan så köpte jag en borste som skulle vara bra för att reda ut tovar och den var jättejättebra, jag har aldrig tovar längre och jag har rätt mycket hår och långt. En annan gång för 1,5 år sedan var jag hos frisören och då stylade hon mitt hår med en rund stylingborste och jag blev så kär i denna borste så jag köpte en likadan och nu förstod jag att alla borstar har olika funktioner, de jobbar på olika sätt. 

På denna sida finns det mängder med olika borstar och du kommer garanterat hitta en favorit du med för dina behov. Det finns en mängd borstar till män också. Det är viktigt att vårda sitt hår på bästa sätt för att få det hår man vill ha. Att borsta igenom det morgon och kväll är en del av det. 

Med rätt borste slipper man onödigt jobb såsom tovar och stylingen blir så mycket enklare.

Det här med en rund borste när man fönar det är helt fantastiskt, håret blir stylat på ett enkelt sätt, och det blir mer liv i håret. 

Jag vill ha jättelångt hår och idag har jag ner till brösten men jag vill ha längre så jag ser till att jag inte sliter på håret så mycket, tvättar det två gånger i veckan, oljar in håret med en fantastisk olja som jag bara måste rekommendera er senare och så har jag bra borstar. Sedan försöker jag klippa det någorlunda ofta nu så att det så småningom växer på sig till den längd jag vill ha. Jag har turen att mitt hår växer som ogräs, jag klippte en bra bit för inte alls länge sedan och nu är längden tillbaka. 

(null)

sliqgaq