Det där som är så viktigt men som man ofta skjuter upp

För ca två år sedan fick jag lära mig att dödsfall inte bara händer på film, utan det händer i verkligheten med, och det kan hända av sjukdom eller så kan det hända genom en olycka, hela ens liv kan vändas upp och ner på en sekund, ena sekunden kan en människa skratta och i nästa sekund vara död, det var så jag förlorade min mamma, i en plötslig olycka, ett felsteg i en trappa och sedan fick jag aldrig mer se min mamma levande. Hon var ung. Jag kunde i min vildaste fantasi aldrig tro att jag skulle förlora henne på minst 40 år. 

Det var för ca två år sedan jag lärde mig att döden existerar, man kan förlora sin närmaste, din person, sin andra hälft på bara ett ögonblick, det plötsliga kan hända och det sköljer över en som en stor tomhet, en stor chock.  

Jag har än i dag väldigt svårt att minnas hur mitt liv såg ut innan olyckan. Hela mitt liv ser helt annorlunda ut i dag.  

Jag vet själv hur viktigt det är att få hjälp med allt i sådana här situationer, det är redan för mycket som det är och att då ha en jurist som hjälper dig med de frågor du har är guld värd och att  säkerställ att din sista vilja blir verklighet, skriv ditt testamente i dag hos Lavendla juridik Stockholm så att det blir som du vill med dina ägor. Man vet aldrig vad morgondagen har att ge och då är det skönt att ha detta gjort. Lavendla är ett rikstäckande företag som hjälper dig med allt inom familjejuridik och begravningar, bland annat testamente som är så viktigt att skriva.  

Det kan hjälpa dina barn, dina nära och kära i framtiden om något skulle hända dig. 

Lycka till 🌻