Förälskad i Italien 🌞

Jag skulle till detta land för första gången förra året. Då hade jag en bokad resa till Rom. Jag var så himla ivrig och glad för att äntligen förverkliga en dröm jag alltid haft, att åka till Italien. Dagen innan får jag ett sms om att det är strejk i hela Italien och det var den tiden vi skulle åka, så vi kom inte i väg till Rom. Det blev en resa till Barcelona istället och det var hur fint som helst där. 

Italien har alltid varit en del av mig trots att jag aldrig varit i detta vackra land, min farbror var italienare så det har liksom alltid varit en del av min uppväxt och på så sätt en del av mig. 

År 2020 på våren är min dröm att komma dit. Att åka på en roadtrip och se massor av platser där. Får se om jag når denna dröm men jag vet att jag någon gång kommer att komma dit. Det står högst upp på min drömresalista och det har det gjort i många år. Förra året förverkligade jag dröm nummer två och det var att åka till Budapest, längtar tillbaka dit (mina rötters land) och sedan i år förverkligade jag drömmen om att åka på safari i Afrika, som jag ännu inte har fattat att jag faktiskt varit i. Berättade för en kund som har hjälpt mig mycket med min flygresa och som jag berättade tidigare i år att jag skulle på och träffade denna kund i går, han var så glad att jag kom i väg, och att jag till och med satte mig i det där miniplanet för 12 personer från Tanzania till Zanzibar. Värsta jag gjort i hela mitt liv för övrigt. Mina två största fobier är just att flyga och sedan höjder och det var inte nådigt i Afrika 🙈 när vi skulle ner i kratern och sedan upp igen, ni kan nog inte föreställa er hur brant och högt det är. Men så jävla värt allt, jag levde fullt ut i Afrika. Det enda jag faktiskt inte gjorde var att gå 2 km rätt ut i havet för att det var koraller tror jag man kunde se. Och det var så mycket sjöborrar så vi var tvungna att ha vattenskor på oss, jag gick ut en halv km innan jag var tvungen att vända om. Sedan körde jag på med allt annat. 

Nu tappade jag tråden om Italien så om vi ska återgå till det, jag är förälskad i Italien, och om det är något land jag vill gifta mig i så är det där. Jag vill se allt, upptäcka det landet, bara gå utan att veta vart och upptäcka smultronställen man annars inte skulle sett, det är en av mina favoritsaker, att bara gå utan att riktigt veta vart. Har sett så mycket mer än vad man planerat då. 

En arbetskollega var i Italien förra veckan, eller om det t.o.m var denna vecka och la ut massor av vackra bilder. 

(null)

Italien - dröm - drömland