Jag vann 🎉

I samarbete med prishuset


Jag minns nĂ€r jag fick min första medalj. Jag var tolv Ă„r gammal och jag hade vunnit en hopptĂ€vling pĂ„ Gotland dĂ€r jag hade varit i nĂ„gra veckor pĂ„ ridlĂ€ger, japp jag var en riktig hĂ€sttjej nĂ€r jag var yngre. Den dĂ€r medaljen glömmer jag aldrig, det var inte bara grejen att fĂ„ medaljen utan med just den medaljen följde ett minne med.


PĂ„ prishuset kan du bestĂ€lla en mĂ€ngd olika medaljer och  pokaler i alla dess former och utseende. Man kan köpa en pokal dĂ€r man ser klart och tydligt vad man har vunnit i för sport, det kan vara den dĂ€r vinsten du gjorde i basket, du kanske gjorde det avgörande mĂ„let och nu fĂ„r du priset i form av en pokal med en basketboll pĂ„. Stort grattis. Eller sĂ„ kanske du har en svensexa och du och dina killkompisar utför en tĂ€vling och mĂ„ bĂ€ste man vinna en pokal dĂ€r ni har graverat in dagens datum och de andra i laget fĂ„r en varsin medalj, vilket minne.  


Du kanske har en son som spelar fotboll, som Ă€r 10 Ă„r och som tillsammans med sitt lag vinner sin allra första match i slutspelet, vilken lycka nĂ€r han fĂ„r sin första medalj, jag minns sjĂ€lv lyckan nĂ€r jag fick min första. Och laget tar hem en pokal som de sedan kan ha i ett fint skĂ„p och minnas tillbaka nĂ€r de sedan utvecklas mer och mer. 


Det kanske finns en domare som utsĂ€tts för mycket skit av lagens supportrar men gör en fantastiskt jobb med att döma i fotboll, det finns Ă€ven pokaler till just dom i form av en visselpipa. 


Vad du Ă€n ska ha ditt pris till sĂ„ finns det en hel mĂ€ngd du kan vĂ€lja bland och som du dessutom kan gravera in för just din sak. Besök prishuset i dag. 


(null)





AllmÀnt | |
Upp