Mors dag ❤️

Jag minns den sista mors dag jag fick uppvakta dig på. 2016. Den dagen du lämnade mig gör sig påmind. Hur kunde du lämna mig så enkelt, du hade ju halva livet kvar. Hur kan nått så enkelt kosta en människas liv, ett felsteg i en trappa? Jag kommer aldrig att förstå, aldrig . jag hatar trappor.

Du gav mig livet mamma, den vackraste gåva man kan ge någon. Och du var den mest fantastiska människa på denna jord. Du kom som ett ljus och du lämnade världen med ett mörker. Livet vändes upp och ner. Jag trodde in i det sista att du skulle vakna upp ur koman. Jag var hos dig varje dag, jag hoppas att du kände det. Om jag bara kunde ge dig livet tillbaka.

Jag tog livet för givet, du skulle alltid finnas där. Men på en sekund förändrades allt. Hur kommer man någonsin över en olycka? Ett trauma? Jag lever för dig med, och dom tankarna får mig att leva livet fullt ut ❤️

Skiljs aldrig osams med någon som betyder något, för man vet aldrig hur länge man får ha personer i ens liv, ta vara på tiden. Den är så viktig ! Jag är så tacksam för det i dag, att det sista jag gjorde var att krama dig och du pussade mig på kinden, och vi skrattade. 

Jag har än i dag jättesvårt att minnas mitt liv innan olyckan och det är jättejobbigt, min mamma var en sådan stor del av mitt liv. 

Jag kommer inte till dig i dag mamma, men du vet att jag älskar dig så himla mycket vackraste ängeln, jag bär din skyddsängel runt min hals som du fick av mig men jag designade den på din grav så att vi alltid har varandra med oss vart vi än är ❤️ Alltid ! 

Sov gott vår älskade ängel 💕

Du och jag föralltid 💕 mitt ljus, min andra hälft ⭐️
(null)

mors dag - trauma