Mykonos, ett måste ☺️

Jag älskar att få tips på resor och läser mycket om andras resor och blir inspirerad. Det var en annan bloggerskan som fick mig att fasta för Santorini bland annat så där har jag varit två gånger hittills och jag kan åka dit igen, så mycket gillade jag den grekiska ön. En annan grekisk ö som jag har varit på är Mykonos, tänkte svara på frågor om just den ön. 

Vart bodde du när du var på Mykonos?
Hermes Hotel och där bodde jag i ett eget litet hus med terass. Det var stort och riktigt fint och detta hotell ligger på höjden så man har en fin utsikt, gångavstånd ner till Mykonos town. Stor pool, bar och restaurang vid poolen, ett väldigt fräscht och fint hotell. Jag var helnöjd. 

(null)
(null)

Stränder?  Jag åkte och besökte en strand men minns inte vad den hette, den var rätt trång. Så kan inte säga så mycket om stränderna där, jag bodde nära staden på ön. Det räckte med en dag på stranden. 

(null)

Hur var själva staden? Mykonos är hur vackert som helst med små grekiska gränder. Massor av restauranger, lilla Venedig kallas det. Det är hur fint som helst.
  (null)

Hur många dagar var du där?  Jag var där i fyra dagar och det räckte gott och väl ☺️

(null)

Lätt att ta sig dit? Jag åkte båt från Santorini, tog det tog två timmar ungefär och det gick jätteskojigt, sedan var det en kort bussresa till staden ☺️

(null)

Jag åkte inte runt på ön förutom den gången till stranden, så jag vet inte vad man kan upptäcka mer på ön. Tyckte staden var jättevacker med sina väderkvarnar, solnedgång och allt. Det finns en känd pelikan som bor på ön och är väldigt social och går mitt i stan utan konstigheter. Detta var 2016 så kan inte svara på om han fortfarande finns kvar. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Resa till Mykonos 2016 | |
Upp