När ens hårboll är på besök !

Sitter här i väntrummet just nu och har varit här ett tag, har tid om en stund men fick iväg lite jobb så länge. Har redan sett min läkare och det kändes bra så jag hoppas att detta går bra 👊 vet inte riktigt vad jag ska göra idag. 

Min gamla hunds nya husse frågade om jag kunde passa "min hund" en stund så det blev massa hundmys i dag, tog en rejäl promenad i stormen, blåste riktigt kallt. Var så mysigt att ha honom, min gammelvovve på 13 år 😱

Folk undrar varför jag lämnade bort mina hundar och det har med att när min familj var med om ett trauma 2016 så var jag tvungen att ta mig upp på fötter, det var en stor sorg att förlora någon som stod en närmast hjärtat och så ung så jag behövde sätta mig nummer 1 för att komma tillbaka. Mina hundar har alltid varit prio ett, dom behöver mig 24/7, promenader fyra gånger per dag varav en längre, dom har olika behov då ena hunden är en jack Russel så hon kräver mycket stimulans och min andra hund en shi tzu behöver inte lika mycket utan bara är. Så jag tänkte på deras bästa, självklart ville jag ha dom mer än något annat men jag hade ingenstans att bo heller och flyttade runt en hel del under denna period så jag valde att lämna bort dom till några som hade tiden och möjligheten och de fick världens bästa hem, min jack Russell bor hos en barnfamilj som hade två jack Russell sedan tidigare och hon får verkligen den stimulans hon behöver, hus med stor tomt att springa och busa på, hon åker motorcykel och lever ett fantastiskt liv i dag, Hon är väldigt social och vill gärna vara med överallt vilket hon får. Och min andra gammelgubbe bor med en av mina bästa vänner och lever det perfekta shi tzu livet, dom kunde inte få det bättre ❤️ ibland måste man ta svåra beslut och tänka på vad som är bäst för sina hårbollar. 

Vilken mysig förmiddag, ikväll väntas middag i goda vänners sällskap ☺️

(null) (null)