SoffaDirekt !

Det här är inget sponsrat inlägg utan blev tipsad av denna sida av en influencers som gjorde en housetour och visade upp vart deras möbler kom ifrån. En möbel som jag fastnade för jättemycket var dessa soffor, hur fina är inte dom. Vi kommer att behöva köpa nya möbler när vi flyttar in i huset men jag känner att jag vill ta det vart eftersom , vi har ju många utrymmen att fylla ut då. Två badrum, tre sovrum, två vardagsrum, stor öppen planlösning vardagsrum och kök så vårt lilla mini runda bord kommer nog inte att passa in, jag som verkligen älskar vårt matbord, men plats för fyra kommer att se så litet ut så det kommer vi förmodligen att sälja och köpa ett större med åtta platser. Sedan måste vi köpa altanmöbler, garderober, mattor, ja i princip allt 😍 

Jag har lite möbler som jag snodde efter min mammas bortgång, som tex småbord och en helt underbar spegel. Sedan har jag en jättefin gosig grå matta som vi kommer att behålla, vår gråa soffa är stor och jätteskön, så den kanske vi behåller. Vi har två nya nattduksbord men sängen kommer vi att köpa nytt. Sedan har vi inte så mycket mer, lite inredningsprylar, lampor och så men thats it. Det kommer att eka hemma hos oss i början 😂

Jag längtar så mycket att jag bara vill spola fram ett år när vi kan flytta in, men samtidigt är denna resa också jättespännande och en del av det. 

Jag kan inte fatta att nästa vecka flyttar vi och då kommer vi nog aldrig att bo i lägenhet mer 🙈 en vecka drygt kvar i lägenhet sedan blir vi husmänniskor i minst säkert 20 år om inte hela livet 😍 huset är ju planerat så att vi ska kunna bo där hela livet om det är så. Och det ska bli så skönt att bygga ett liv på ett fast ställe, jag längtar så mycket. 

Idag har en granne borrat i väggen till och från hela dagen och det ska bli så jäkla skönt att slippa sådana ljud. Det är mycket familjer i området så det är många barn men sådana ljud är i get jag stör mig på alls. Grannar har vi och det är jag så glad för, men man bor inte på varandra. 

Hur som helst, jag var inne på SoffaDirekt.se och dom har hur fina saker som helst, och inte bara soffor. 

(null) (null)

inredning - soffadirekt.se - soffor