Stunder i livet, det där lilla extra ❤️

I dag har jag shoppat 7 års presenter till mina favoriter som fyller år snart ❤️❤️ kan inte fatta att min kusin tvillingar (pojke och flicka fyller sju år i år. Känns som det inte alls var länge sedan dom föddes, men samtidigt har dom liksom alltid funnits där 🙈 

Åkte hem till dom efter shoppingen, käkade lunch ihop, jag och ena tvillingen älskar fiskbullar i hummersås och det har blivit liten tradition att äta det då ingen annan tycker om det, alltså jag fattar inte, det är så sjukt gott, men det måste vara i hummersås. Det bjöds på massor av annat gott med. Sedan passade jag tvillingarna och lekfull som jag är så drog vi ut till två olika parker och lekte av oss i över en timme, vi satt på en bil i säkert en halvtimme och pratade och jag visade bilder från Afrika. Att bara sitta där på ett biltak med dessa gullungar är så underbart. Det känns som att vi har ett sådant band till varandra, jag kan inte sluta att le. Så där har jag varit hela dagen, spelat massor av spel, jag fick vinna 🎉🎉alltså gullungen. 

Nu ska jag snart hämta upp sambon som har varit på kryssning. Är sugen på att köpa hem lite sushi, de har en grym sushirestaurang i sjöstaden vid vattnet. Sedan blev jag tipsad av en på kvarnholmen med, hmm svårt 🤔 blir en lugn kväll. 

Nu sitter jag här på söder och blickar ut över londonviadukten, jag är så glad över att bo i denna vackra stad. Jag kan med säkerhet säga att jag inte kommer att flytta ifrån Stockholm. 

Jag har ju provat på att bo i södra Norrland i två år, men det passade inte mig. Jag måste ha Stockholms puls och ändå nära naturen, alla är vi olika och det är så skönt när man verkligen känner sig hemma till 100%. 

Jag gick in i väggen för två dagar sedan och det händer ytterst ytterst sällan men jag bröt ihop totalt. Jag var så ledsen och frustrerad och det blev för mycket. Jag rasade totalt. Jag körde slut på mig, jag har så höga krav på mig själv, jag ska vara bäst och så är det, jag tänker karma för mycket och min energi la av totalt och tårarna kom. Sedan ångesten av att bli så ledsen som jag faktiskt blev och samtidigt oron för magen. Innan jag kör på igen. Och samtidigt älskar jag ju att köra på, men där och då, blev det för tungt. Nu är jag tillbaka till mitt spralliga glada jag igen. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)