10 speciella händelser i mitt liv

Nu tänkte jag skriva några händelser som är lite speciella för mig och som nog inte händer så ofta.

1. Den första händelsen är att jag har sett ett norrsken, jag har alltid drömt om att se det och sedan en vinyerkväll så fick jag faktiskt se det, i Stockholm. Detta var 2014 och det var helt magiskt.

2. Jag har räddat livet på en människa, det var fruktansvärt i stunden, mycket blod och en svårt skadad man i 30 minusgrader mitt i natten, jag gjorde allt i min makt, fick stopp på blödningen i huvudet medan ambulans var på gång. Fick beröm för mitt agerande och några dagar senare såg jag denne äldre herre. Där och då väcktes ett stort intresse för att hjälpa andra människor och valde ett yrke inom vården.

3. Jag har sett Doris i Hitta Nemo i havet när jag snorklade i Thailand, detta var utanför Phi Phi och det var helt fantastiskt. Så fina fiskar. 

4. Jag har gått manekäng på x antal teatrar och även vid Globens köpcentrum för stadium där, jag har världens scenskräck men väl där uppe ägde jag och jag har fått tre diplom från agenturen jag tillhörde. 

5. Jag har varit bonusmamma till två helt fantastiska tjejer på då 12 och 17 år och fått känna på hur det är att vara "mamma" till två tonåringar.

6. Jag har fått uppleva att förlora den viktigaste människa och hon som stod mig närmast hjärtat i en så sjuk olycka och sett henne kämpa för sitt liv i fyra hela dagar i koma. Det var det värsta jag någonsin upplevt, min fina mamma. Så ung!

7. Jag har opererats fyra gånger i mitt liv hittills. En operation var frivillig och tre andra var jag tvungen att göra.

8. Jag har sett en livs levande fjolårsunge, en björn i det fria på ett extremt nära avstånd. Någon meter ifrån.

9. När jag tog körkort 2007 och när jag köpte min allra första egna bostadsrätt, sjukt att jag haft körkort i 12,5 år. Shit vad gammal jag känner mig nu. Och när jag tog mitt snöskoterkort. 

10. Att få se och bo på Afrikas savann i Tanzania och Alla minnena från Afrika resan. Den var som en dröm. Vilken häftig resa. Fattar fortfarande inte att jag var i Afrika i år.