Alla har vi olika drömmar i livet och det är väl fantastiskt!

Träffade en tjejkompis här om dagen och vi kom in på just drömmar. Att drömmar faktiskt ser olika ut för olika människor. Det är nästan som att man tar för givet att alla människor ska ha samma drömmar och tycker att det nästan är konstigt om man inte har det. Men, det är så himla häftigt att vi är olika människor, tänk om alla vore likadana, tyckte likadant, såg likadana ut osv, fyfan vad tråkigt. Jag tycker det är så himla häftigt med fina människor som gör bra val här i livet. Jag tycker att det är fruktansvärt att mörda, kriga, våldta, mobbas, vara otrogen, djurplågeri m.m. Varför inte bygga upp ett bra samhällen istället, varför inte ha bra drömmar, varför inte vara en bra människa. Är det inte så vi alla Vill leva? 

Man ska inte jämföra drömmar med andra, för det är just din dröm, dina mål, dina val, livet du vill leva som du ska skapa. 

Jag drömmer om en Jeep Sahara, alltså den bilen är så jäkla snygg, det är verkligen min absoluta drömbil. Andra människor drömmer om andra bilar.

Jag drömde om att ha stora bröst, inget som helst negativt med det. Jag förverkligade min dröm och gjorde en bröstförstoring för att Jag ville ha stora bröst. Vissa drömmer om stora läppar, andra drömmer om andra saker. 

Jag älskar att resa och förverkligar drömmar om just resor, andra gillar inte att resa. 

Jag vill bo i ett hus, ett enplanshus, det är min dröm. Andra vill bo i lägenhet eller i en tvåplansvilla. Eller kanske drömmer om att bo utomlands. 

Min drömkille är blåögd och mörkhårig, det är det jag faller för. Andra faller för blondiner eller någon annan hårfärg. Jag attraheras just av det utseendet, så är det bara. Alla attraheras vi av olika, saker, både utseendemässigt och personlighetsmässigt. 

Och det är så underbart att man Är olika, man faller för olika saker, liksom drömmar, yrken m.m.

Mitt drömyrke Är att jobba inom vården, helst forskare inom cancer men jag älskar det jobb jag har nu som undersköterska. Jag strävar inte efter titlar, jag strävar efter att älska det jag gör, och det gör jag. 

Jag älskar fina personligheter och det är det som tilltalar mig i umgängeskrets, mina vänner är absolut dom finaste vänner man kan ha, och jag lär känna fler underbara människor hela tiden. 

Min drömhund är en kungspudel, dom är så himla fina, andras drömhundar kanske är en bulldog. 

Tänk om vi alla såg likadana ut, alla hade samma drömmar, alla gjorde exakt likadant 😂😂 

Så dröm dina drömmar, skapa Fina drömliv, sträva efter fina och bra saker!

Skulle kunna prata om detta en evighet, tycker det är så intressant att vara en förebild och få människor att vakna upp lite och utveckla sig själva till bra människor, att drömma och sådana saker. Jag blir så himla glad och varm i min själ när jag hör er säga att jag är en bra förebild, för vet ni, det är precis det jag vill vara. Det är en av Mina drömmar 😊