Drömhuset, nu börjar resan!

Hej mina läsare!

Nu tänkte jag faktiskt göra en uppdatering som jag inte gjort på väldigt länge, för att det inte har hänt något helt enkelt. 

Bygglovet blev klart för ett tag sedan och sen var det massor av annat som skulle godkännas och i måndags den 4/11 fick vi äntligen börja göra något på tomten. En lång väntan med andra ord men en sådan häftig dröm som väntar, ett drömhus. Kan ni fatta. 

Så vad händer just nu då, jo i dag är kommunen där och fixar för kommunalt vatten och avlopp. Älskar att det finns kommunalt vatten och avlopp här, det kom rätt tidigt till detta område men när mina föräldrar köpte mitt barndomshem här så fanns det inte det. Tror jag var runt tolv år när det blev kommunalt här. 

Ni förstår nog inte hur mycket jag älskar detta område och en av mina största drömmar var just att det var här jag skulle slå mig ner, skaffa familj och ett barn och att nu veta att vi äger en tomt, vi har beställt vårt drömhus och att vi bor i detta område är magiskt. Att ta promenader på vår tomt, att se hur vacker vår tomt är, att se läget på tomten, se havet, att bara sitta och titta på den är en bubblande känsla i magen. Att veta att vår framtida eller våra framtida hundar kommer att springa runt på tomten och leka (vi har två olika hundraser vi vill ha) att vårt barn kommer att bo här hela sin uppväxt, ta sina första steg, säga mamma och pappa, springa runt och leka, ta mysiga promenader, ha sina barnkalas. Jag är en familjetjej långt ner i fingertopparna. 

Jag skulle bara vilja trolla fram huset nu. Att här och nu är allt klart. Men resan dit är också häftig på sitt sätt, det tar lång tid, det har varit mycket flyttande på vägen dit, vi bor litet nu vilket fungerar jättebra, vi växer varje dag som personer och jag kan faktiskt se vår tomt därifrån vi just nu bor. Tar en minut att gå dit så att följa utvecklingen på ett sånt här nära håll är också det så himla roligt. 

Hur hamnade jag mitt i min dröm? Som nu är verklighet. Det är läskigt, ibland är jag livrädd över att det bara är en dröm. Kan drömmar bli verklighet? Klart som fan att dom kan. Så dröm, gör verklighet av drömmar för när man väl når dit öppnas det upp en sådan fantastisk obeskrivlig lycka. Tappa aldrig hoppet om drömmar, kämpa dig dit, en dag blir drömmen sann.