En arbetsplats för dig

I samarbete med Hagalunds-kontorshotell.se

Att ett läge ska vara bra är viktigt för att trivas, arbetsmiljö, närheten och vad som finns runt om med lunchrestauranger, natur och kollektivt. Det jag fastnade för just för detta kontorshotell i Stockholm var just läget, priset och uppsägningstid. Jag älskar naturen och tro det eller ej så är den fd söderbönan en riktig lantis om jag kan kalla mig det, eller nja är lite osäker. Jag älskar att bo nära smeten, inte för att jag är inne i smeten så mycket men att veta att jag har nära dit är guld värt för en tjej som jag som är en rastlös själ. Men jag bor nära natur och hav också och det behöver jag.

Nu går vi tillbaka till ämnen att hyra lokal i ett kontorshotell. Driver du företag och vill ha ett centralt men ändå en naturnära lokal för din verksamhet, ja då är detta det perfekta läget för dig, nära till mall of Scandinavia, bussar och Hagaparken som är en oas mitt i Stockholm.

Det finns olika storlekar och koncept, i all inclusive konceptet ingår bland annat kaffe, färsk frukt som personligen är något jag bara älskar på en arbetsplats, man behöver den där lilla extrakicken och energin under dagen för att göra ett ännu bättre jobb, det ingår konferensrum och mötesrum, posthantering, larm och övervakning, internet m.m.

En bra arbetsplats så att du kan fokusera på ditt arbete på ett bra sätt. 

Jag vet själv att jag gör ett bättre jobb efter att ha fått röra på mig, jag börjar dom mesta dagarna i veckan på gymmet och det för mig är en klockren start på dagen. Det finns x antal gym i närheten vid detta företagshotell och på soliga dagar, vad är skönare än en härlig promenad ute i friska luften runt om i Hagaparken.