En stund av massage

I samarbete med sexleksaker365

Tänk dig att du befinner dig i en stuga, långt upp i Norrland, ute vräker snön ner och det är alldeles vitt och mörkt ute. Inne sprakar brasan som du nyss har tänt och värmen sprider sig i stugan. Du tänder några doftljus från Shunga och det sprider sig en doft av exotisk grön te som får dig att slappna av och bli lugn. I bakgrunden har du satt på lite lugn kärleksmusik som du dansar lite lätt till. Ljudet från brasan sprakar och du funderar på att lägga dig i ett skumbad medan din kille är och handlar middag till er.

En halvtimme går och du kliver upp ur badet, precis när du gör det så kommer din kille hem med matvaror. Du lindar in dig i morgonrocken och går ut till honom, han är alldeles rödblommig och kall och du ger honom en varmande kram. 

Ni går och sätter er vid den öppna spisen och du tar fram en Shunga massageolja med doft av lavendel och sakta tar du av hans tjocktröja och t-shirt och ber honom att lägga sig på mage. Sakta börjar du droppa några droppar av massageolja i dina händer, du värmer oljan lite lätt innan du börjar att massera hans hand med cirkulära rörelser och du känner hur handen värms upp, du fortsätter att massera hans handled, sakta tar du dig upp till hans axel och känner hur han blir mer och mer avslappnad av dina rörelser och av oljan som doftar helt underbart. Hans rygg är spänd och du sätter dig på hans rumpa för att lättare nå de spända punkterna vid skulderbladen. Du blir alldeles varm i kroppen och kysser hans rygg. Lätt! 

Sedan är det din tur, han ger dig en helkroppsmassage och ni avslutar stunden tillsammans i knäna på varandra och bara njuter av att se in i varandras ögon där på fällen framför brasan. 

Sen måste jag tipsa er än en gång att denna lufttrycksvibrator är så himla fantastisk, det är den bästa sexleksaken jag någonsin har testat och tar dig till en annan nivå. Den är riktigt bra. 

Dessa två produkter har jag testat, oljan är så himla underbar, och som jag nämnde här uppe, leksaken tar dig till en annan nivå