Fredagsmys


I dag när jag kom till mina vänner så fick jag en riktig julfeeling i kroppen, inte för att dom har pyntat eller något utan bara en sån där härlig julkänsla så det har spelats julmusik för fullt och varit ute på promenad med vovvis. Var över en sväng till mina föräldrar också och tog ett bad och så, fan vad jag vill ha ett badkar. Myskläderna är på och jag är tillbaka hos mina vänner. Ikväll ska vi till några andra vänner, vi är tre par som ska äta raclett bland annat, har aldrig ätit det förut så det ska bli så spännande. Vad jag ser fram emot denna kväll i goda vänners sällskap. 

Regnet öser ner just nu och vi ligger och myser i soffan. Man får så mycket inspirationstips när man är här, allt ifrån ett skåp fullt med sällskapsspel som jag verkligen vill ha i ett hem, (jag älskar spelkvällar) till inredning.

Denna veckas gym har också gått så bra, i går blev det ett längre pass då jag skulle till traumaterapin efter så då passade jag på att styrketräna i en timme och sedan en halvtimme stretchning. Det är så himla skönt att bearbeta olyckan nu, jag var verkligen redo. En del i det är att spela in allt vi pratar om och sedan får jag lyssna på det, och det är lite tufft, det var mycket känslor. Varför man gör så här är för att närma sig olyckan för att kunna bearbeta den och för att inte leva i förnekelse utan att förstå att det faktiskt har hänt, att det inte är en skräckfilm jag pratar om, utan det var något som hände.

Nu när det är höst så är det mycket serietittande, två serier vi följer just nu är Gåsmannan och Innan vi dör så dom kan jag rekommendera starkt.