I mitt vinterland

Visste ni att jag älskar att mysåka skidor på vintern, sist var det i Romme och jag älskade verkligen deras backar, jag åker bara grön och blå backe pga höjdrädsla men det är bara så mysigt ändå, att slappa vid fjällstuga och äta gott och sedan bara mysåka ner igen. Sittliftarna är roliga att åka så länge dom inte stannar.

En annan sak som jag verkligen älskar att åka är snöskoter, herregud vad mysigt det är att både åka på dagen men framförallt på kvällen när det är stjärnklart. Nu var det några år sedan jag åkte det tyvärr och jag tog till och med körkort för det. 

Nu bor jag ju i Stockholm så att åka snöskoter här är ju rätt svårt men när jag bodde i Norrland blev det en hel del och då älskade jag verkligen vintern pga allt man faktiskt kunde göra. 

Men tänk om det kunde bli en riktigt fin vinter här och sedan sätta upp lite skoterleder, en fin vinter med massor av snö i någon månad. Hur mysigt! Önsketänkande. 

Jag har ändå fått uppleva det i något år.

Kan inte förstå att det är jul nästa månad, längtan är total. Jag älskar verkligen julen, så här i Stockholm nöjer jag mig med snö till jul.