Jag ska bli Moster 🙏

Jag är inne i en bebisbubbla just nu, det gäller tyvärr inte mig själv än men några av mina närmaste tjejer är gravida, jag ska bli Moster också. Jag är överlycklig för dessa par som ska bli föräldrar 2020 och att få vara en del av deras gravidresa är för mig helt magiskt. Att få se utvecklingen, känna på magar och bara dela deras glädje, och längtan tills man själv blir gravid växer enormt mycket. 

Min syster ringde mig här om dagen och sa att jag måste gå in på messenger för att kolla för att hon hade skickat en bild, nej säger jag "jag gör det sedan" men hon ger sig inte och jag går in och ser bilden hon skickade och det tar några sekunder och sen skriker jag, du är gravid och bryter ihop av glädjetårar, det tar ca tio minuter att samla sig, dricka vatten och sedan börjar utfrågningen (jag är extremt frågvis) jag vill veta allt. 

Hon bor dessvärre en bra bit härifrån, långt upp i Norrland men vi ska åka och hälsa på inom en snar framtid. 

Jag är så jävla lycklig för mina tjejer som väntar barn och att jag få vara med på deras resor och 2020 kommer bli ett av de bästa åren för mig. Jag ska bli MOSTER. MOSTER Nicki 🤔 det låter så himla bra. Jag är redo 🤗

Jag känner mig som en moster till båda mina tjejer som väntar barn, jag menar, till deras barn, ni förstår säkert 😊